Navštíveno 7890x

včerejší odpoledne v garáži bylo velmi překvapivě plodné... :-)
po navareni podlah a tudiz tvůrčí práci přišel opět čas na ničení :-))) začal jsem s čištěním podběhů od toho podivnyho body-čehosi gumovyho...

nahrubo odsekany vyztuhy...

a řežeme :-)

hups :-)

ještě nám mrška někde drží :-)

ale nic s čim by si neporadil pan flexa :-D

a je pryč...

teď mě čeká začišťování a příprava pro nový práh...

no ty woe, to si tak řikám jestli by nebylo jednodušší si vyrobit novýho :o) ale jestli se to dotáhne do konce jako že věřim že jo a bude jako novej, tak to bude paráda

12.02.2010, 12:29 |
Skury Lego hadr. :-D
Escudo: jednodussi mozna, ale cenove nesmysl...

Tak tomu říkám resuscitace :)
cenově i práce by vyšla lepší koupit novýho ale zase ten požitek stoho že si to někdo udělá sám :)

12.02.2010, 13:54 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-02-12 14:03:20
endru.ondra: jo? a na tos prisel kde? muzes mi dat jeden jedinej priklad? kde za cenu prahu, podlah a nejake te prace sezenu jinyho speedstera? pokud jo, beru jich 30! :-)))
nicmene stejne ani jinou kastlou bych si nepomohl... prahy jsou slabina brouku - jsou v nich teplovzdusny kanaly na topeni zezadu od motoru dopredu na novy a okna... a diky tem rozdilum teplot atd... bohuzel tam kondenzuje voda a proto to hnije takze prijdou dutiny vystrikat a topeni uz je zruseno :-)
a řešit ho budeš jak? Teda pokud budeš :o)
topeni? na co? :-D i v minus sedmi jsem jel bez strechy (po ceste z kanaru)

12.02.2010, 14:32 |
Směty Lukine Ty seš borec, doufám že se podaří a brzo, já bohužel stařenku jen ničím. :o(
Smety: jak tak vidis tak ja zatim taky (teda nejen ja... pomahaji mi sem tam clenove Somalecek - svaruje a Mattik - co je potreba) ale rekneme tak ani ne desetinu casu... jinak su tam s broukem vetsinou sam (az mi z toho semtam hrabe :-D )

12.02.2010, 15:10 |
Kesam Paráda!! tTam stím hejbete.
fandím Ti, jen do toho !!!
skoda ze u te prozatimni likvidace nemuzu bejt taky...ale s jednou rukou toho clovek moc nezmuze :o( a navic klobouk dolu pred Lukem, ze v te kose tam dokaze vydrzet... bo venku je pomalu teplejc jak v te garage..:o))
už nikdy nepojede :D ..možná ano, ale během té doby obrostu mechem :)
..jinak fandím luke :)
luke-jeep: zapomel jsem tam napsat ASI BY TO VYSLO
Parada pane bude nejaká komplet Galerie rekonstrukce ????
jinak to vypada pomalu jak v superopravovně :)
vicemene kompletni je to na foru flat4.org... konkretne na adrese:
[ Link ] od zacatku je tam auto, pak dodani motoru a muziky a pak dole a na dasich strankach jsou uz fotky z GO
budu se opakovat, ale opravdu tě obdivuju že si do toho takhle šel ...
držim palec ať nadšení a finance vydrží co nejdéle a dokončíš dílo v plánovaném termínu

14.02.2010, 21:07 |
xenonman | Upraveno: 2010-02-14 21:08:14
parada, snad to pujde pak vse v pohode jako ti jde chlastani pivka :-)

ty woe :-D ja mel jeste vlasy :-D
nejen vlasy :-)

hehe to byly casy.. ok du na brouka asi i ted...

14.02.2010, 23:43 |
Kesam Takhle večer jo?
tak ta posledni fotka je krutaaaa jako prase, jako by z te doby primo vpadl az mezi nas s broukem na zadech :o)))